30 December 2011

see you next year

cokelatyuz2:17 PM
Assalammualaikum..



HARAP MAKLUM ! 

okay yuz nak cakap pasal 2011 dah nak berakhir lah 
,So sad,
I will miss this year until 2011 when when when :'( 
soseh soseh ! Eh, korang tak sedeh kee.
Hummm, 
myb ada yang sad ada yang tak.
Bg orang yang tak sad nak tinggal kan 2011 ni
 korang mesti ada sumtink that happen in you life kan kan,
 Sokay lah hidup mmg macam tuh mcm roda :) 
Eh yuz ni melebeh pulak.Hihihiihi.


 Dah macam2 yuz buat in 2011 this but, 
yuz tetap tersenyum untuk korang... 
key cakap pasal nak azam ape ? 
yuz kalau boleh tak nak apa la 
but yuz harap taun depan yuz akan jadi lebih baik dari taun ni...
(walaupun yuz tahu ramai cakap yuz tak baik sangat pun!^_^)..


bila ditanya pasal kawin je 
kepala hotak mula la berpk2 n blur2 tak tahu nak jawab apa...
tipu la kalau yuz cakap yg yuz taknak kawin cuma tak tahu la bila 
(taknak berharap pada benda yang belum pasti)..
Ok la dah melalut bab lain plak yuz ni...








Apa yang Allah ciptakan, itulah yang terbaik, pasti ada hikmah tersembunyi




p/s : orang sibuk keja aku sibuk update blog sambil kepala hotak pikir c.u.t.i....weeeeee...=p


Amacam?? Da Bace?? ok x?? Law Ok,Like Kat Bawah Nie!! ^_^"

No comments: