29 December 2011

11 things??? JOM KITA TENGOK

cokelatyuz11:58 AM
Assalammualaikum..

Hye semua...
rasa macam dah lama tak update blog...
almaklum la sekarang yuz tengah bz dengan banyak perkara (bz ke???)..
Ok harini yuz nak bagitahu korang yang yuz di tag 
dengan matamulutyusmardiana (adik yuz)
nak tak nak layankan je la walaupun yuz tahu yang adik yuz sendiri sedia maklum tentang yuz...
pape pun kita layan ~~~


RULES

You must post this rules

- Each person must post 11 things about themselves in their journal
- Answer the questions the tagger set for you in their post
- Create 11 new questions for the people you tagged to answer
- You have to choose 11 people to tag and link them on the post
- Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
- No tag back
- No stuff in the tagging section about 'YOU ARE TAGGED IF YOU'LL ARE READING THIS YOU LEGITIMATELY' (a.k.a TRUST, REALLY, WILL BE HONESTLY) have to tag 11 people


11 PERKARA TENTANG YUZ???

  • Suka merepek2 benda yang tak sepatutnya sampai orang lain naik bosan (lantak korang la taknak layan pun)
  • Tak kira masa or tempat benda pertama yuz cari makan...ammmmm..^_^
  • Seorang yang degil n tidak mendegar cakap...huaaaahuaaa
  • Pentingkan diri sendiri (sesetengah perkara saja)
  • Suka merayap..HAHAHAHA
  • Pemalas (AAK)
  • Penakut (air je..hihihihihi)
  • Suka menyusahkan orang lain (yg dikenali ok!!)
  • Tak suka membebankan kepala hotak dengan perkara yang remeh temeh
  • Suka berkawan walaupun selalu ditindas~~ 
  • Seorang yang kelam kabut


11 QUESTION KEPADA ADIK YUZ???
  
  • Sape yg paling awak sayang? nape lak sayang?
        - Dah tentu la family yuz..(apa punya soalan la) opsss...teetinggal lagi satu en.ulan  
          yuz..hihhi 


  • Bila awak di kecewakan,ape yg awak nak wat? 
       - Makan...makan...makan....n makan....cz kalau pk sampai tak makan n mandi tak basah 
         bukan dapat apa pun..wink..wink..


  • Bila orang yg bf/gf awak menipu, ape tindakan awak?  
       - Mengamok macam orang gila..hahaha...tak da la..dia dah besar sendiri pk la...


  • Per nem yg family awak salu panggil?  
       - A.L.O.N.G (cz saya anak sulong..huhuhu)


  • Antara Pisang Goreng ngan Mangga kunci,mne awak rse awak akn pilih?  
      - Dah tontu la pisang goreng cz boleh makan...yumyummmmm...


  • Law diberi pilihan, awak nak ad Bf/Gf or x..? nape lak cmtu?  
       - Tak nak dah cz dah ada..hahahaha


  • Law org yg awak sayang pergi wat selama2nya, pe awk wat untuk tenangkan jiwa awk? (sje2 je..)  
      - Solat  


  • Per yg awak salu impikan? 
      -  Nak jadi anak raja walaupun yuz tahu benda tu mustahil...huhuhu..


  • Law diberi 1juta n diminta menghbiskanny dlm sehari, per awak nak wat?  
      - Pergi shopping la...n buat benda yang sepatutnya (pk lg)


  • Per hobi awak?nape lak? 
       - Menyanyi sebab saya tahu suara saya macam katak...hahahaha

  • Lastly.. Per bnd pling berguna yg penah awak wat seumur idop awak ni??
      -  Belum ada yang berguna lagi cz semua tak berguna.....(tunggu 10tahun akn dtg k)


       Huhhhh....setelah yuz kerah kepala hotak yuz dengan soalan2 adik yuz ni akhirnya yuz plak
       nak kerah soalan plak...kita tengok plak siapa yang kena..(>_<)..jawab jangan tak jawab taw


11 QUESTION KEPADA SASARAN YUZ
  •  Apa yang korang suka buat kalau bosan???
  • Do you have feelings for someone right now?
  • Are you romantic?
  • Have you ever wished you could've had someone but you couldn't?
  • If you could get married anywhere, money not an object, where would it be?   
  • Makan or Mandi mana korang suka??? (salah satu je ok)
  • Berjenama or tak berjenama mana penting???
  • Korang rasa kalau diberi pilihan korang nak sekolah balik tak??? (apa yg korang nak buat)
  • Yuz nak tanya korang apa yang korang tahu tentang perbezaan kuada biasa dengan kuda belang???
  • Apa yang korang paling suka sepanjang korang hidup
  • HP dengan BF/GF mana lagi penting???
 Kita tengok siapa yang kena~~~


MieyraChocake
Cik Fara
Sadeq Exuberant  
Cik Bee~!
zieda
cik jue 
cik anna 
Anis Zafirah 
jUe FiQrI 
ƆƖƘ ƘƖƬƬƳ ƬЄЯĦЄβΔƉ :) 
Dosh Saleem 




Wah selesai sudah...
kepada kakak2 n abang2 yang menjadi sasaran yuz ni 
selamat menjawab ok...n thnkz kerana sudi view..^_^



Amacam?? Da Bace?? ok x?? Law Ok,Like Kat Bawah Nie!! ^_^"

No comments: