11 December 2011

KEGEMBIRAAN TERSELAH

cokelatyuz7:37 PM
Assalammualaikum..

Hye (6_^)..
entah la apa masalah yuz sebenarnya harini rasa tiba2 semagat nak update entry
lepas makan laksa yang dibuat bersama adik yuz...(^_^)...
LAKSA!!! favourite taw...hehehe...
ok2 yuz tak nak merepek melalut n merabat bukan2 plak nanti korang bosan nak baca kan..kn..kan...
Kita balik pada topik yuz...harini yuz nak story dengan korang pasal yuz g melaka semalam...
Disebabkan cuti sekolah paham2 je la macam mana keadaan jalan raya..heheehe..
(agak skema sikit ayat disitu)


keadaan jalanraya yg agk menyakitkan hati..hehe

Yuz pegi naik keta dengan adik yuz n jijie (bf adik yuz)...
Nak dijadikan cerita konon nak gerak awal tapi jadi terlampau awal la sangat.... hahaaha...
Korang tahu lepas je tol sungai besi mak ai jem die dah belambak2 plak...
kalau makan dengan roti tak tahu la dah bape kali sendawa...heheehe..(,")..
Dekat 4jam atas highway sampai juga kami dekat tol air keroh..(^_^)..
Agar teruja sikit cz tak sabar nak jumpa dengan en.ulan yuz yang sedia menanti kat Mahkota Parade..
Sape2 yang penah pegi melaka mesti dah sedia maklum macam mana jalan kat sana kan???
jem???tak payah cakap la...
Kesabaran je la ubatnya..hehe...


Sampai je tempat yang dituju ambik en.ulan
ingat kena marah sebab ktorang sampai lambat tapi mod en.ulan ok je...hehehe..
apa lagi terus g makan cz semua dah lapar tahap cipan dah...
Bila dah kenyang plan untuk next stesen g klebang lepak sana..
.Ok jom tengok sama2 gambar ktorang yang tak berapa cantik hehe...





gambar ni mula2 ktorang sampai


ni la pic adik yuz nak jijie...(romantik tak)




yuz n en.ulan ^_^



ha...nampak tak yuz dengan en.ulan??cantik kan pemandangan...like!!!like!!!like!!!


cantik matahari ^_^




Dah habis dah..hehehe...
sebenarnya banyak lagi tapi nanti korang bosan plak nak view blog yuz ni
banyak sangat gambar merepek2....
Balik je dari klebang ktorang pegi makan lagi walaupun perut penuh lagi...
Tahu tak ktorang pegi makan apa???
melaka apa lagi yang famous kalau bukan ASAM PEDAS..(^_^)..
Habis je makan ktorang gerak hantar en.ulan dekat Mahkota Parade
cz en.ulan terpaksa balik yela mana taknya dari pagi keluar tunggu yuz tapi disebabkan jalan buat hal
ktorang sampai melaka pukul 4 petang...(sowi ulan)....

Dah hantar en.ulan
ktorang pun gerak nak balik sebab masing2 dah penat n tak tahu jalan nak g mana..(H_H)...
Walaupun takde la banyak sangat tempat menarik yang ktorang pegi
tapi yuz tetap gembira dapat jumpa dengan en.ulan walaupun sekejap...(,")


p/s : kenapa la bila cuti waktu rasa sekejap je berlalu tapi bila time keja nak tunggu balik punya la lama...pape pun tangungjwab still dijalankan...(^_^)




Amacam?? Da Bace?? ok x?? Law Ok,Like Kat Bawah Nie!! ^_^"

No comments: