12 March 2011

cokelatyuz4:24 PM
Assalammualaikum..

♥KESABARAN♥

HELLO ! 

PERLU KE SABAR!!!???


situasi 1 :  

perempuan !  gadis !  lady !  girl ! wanita ! minah !
KO TAK SUKA YUZ ? (A.A.K)
yuz sebenarnya tak kisah pun ko suka kart yuz ke tak 
coz yuz still hidup, yuz still makan,yuz still berseronok 
gan life yuz..hahahaa
(poyo la plak)....
sebabbbbbbb .. 
yuz LAGI ! LAGI ! LAGI ! tak suka tegok ko...
tahu ke tak?? ? .
ADA FAHAM ? .
kalau faham ,
alhamdulilah , syukur ke hadrat ilahi .
kalau tak faham ,
masuk balik sekolah yang paling low untuk ko,
 pastu buat azam belajar rajin-rajin OK!!!
HAHAHAHA  .
KO !!!
yuz hidup kart muka bumi ALLAH S.W.T ni
 bukan nak bermusuh 
dengan sesiapa coz aku sedar yuz ni pun 
bukan sempurna sangat...
heheehe :D my mum yuz penah pesan dengan yuz ... 
KAWAN BIAR BERIBU , 
BERKASIH BIAR SATU ...

my mum ko ada cakap kart ko tak ? .
kalau ada , baguslah !!!
belajar2 la menghargai kawan walaupun yuz tahu 
ko dah banyak kawan tapi cara ko , gaya ko , 
percakapan ko ,buat yuz menyampah 
dan sakit hati sangat dengan ko!!! 
(paham2 sudah)tiada nilai adab dan sopan langsung 
rupanya ko ini  .
hallo!!!
yuz tak teringin pun dengan boyfriend ko
LANGSUNG ! ! ! .
dia dengan yuz cuma KAWAN la....
mari eja beramai² kawan kawan yuz . 

K to A to W to A to N = KAWAN ! 
pandaikan yuz mengeja!!!
anak sapo lah ini . :P 
HAHA .
ko itu baru jadi girlfriend dah tunjuk belang ,
belum jadi bini lagi ...
aduhhh .
terkongkong yuz dapat kawan macam ko tahu ke x!!!  ^_^
HAHA .
yuz bukan benci ko tapi ko sendiri sedar la diri ko OK!!!  
(harap tak ada pihak terasa) yuz paling menyampah 
kalau perempuan mencarut 
tak tentu pasal !!!
aiyooo.. tolonglah sedar diri ! . 
kita sama² perempuan , mesti kena adab tertib 
kesopanan dan kesusilaan .
BTW ,
yuz sedikit pun tak ternafsu nak berlaki dengan boyfriend
 ko la.!!! (adoiii)
opsss .
ko penah kata yuz ni BAJET HOT ? .
terima kasih berbanyak ok yuz hargai sangat
 sebab sebelum ni tak penah ada orang cakap kart yuz lagi..
hahaha :D
ko memang tak suka yuz  K.A.W.A.N . dengan ko kan???
ke ko memang jealous dekat yuz yang ko tak HOT macam yuz .
wink wink @_@
*sila menyampah dengan statement yuz cepat ! .
ko , yuz tahu ko memang tak suka yuz buat 
kontroversi pasal yuz kan??!!! (lantak la..haha)
teruskanlah dengan angan-angan dan cita-cita ko ~ 
  (merepek la plak)
yuz malas nak gaduh dan serabutkan kepala aku dengan KO!!! 
p/s : i don't care  !!! .

situasi 2 :
"wei cokelatyuz..cokelatyuz...cokelatyuz !!! hari²
 aku nampak kau online facebook, 
macam takde orang lain je dekat FB nih !!!"


ada yuz guna mum or dad ko punya duit  ke??
oOhh TIDAKK kan !!! .
jadi kenapa nak memekak sana sini kan ? . .amboi amboi !!!
sesedap rasa ko cakap macam itu dekat yuz kan !!! .
ingat yuz tiada perasaan ke ha??!!! .
menyirap hati n darah yuz bila orang cakap macam itu ,
masalahnya yuz ada guna FB ko ke???, (takde diam!!) 
ke "MARK ZUBERG"  itu dad ko ??? .
ouhh NO !!!
lagilah bukan KAN???annnnNNN .
HAHAheeheheHHHUUU .
kalau dah menyampah atau muak atau meluat atau ape² sahaja 
bila tengok yuz online ,
silalah tekan SIGN OUT pada FB ko k.....
supaya lebih aman dan harmoni yuz online facebook 
setiap hari lepas ni..
errkk (adoiiii!!!)
kenapa mesti nak merosakkan mood aku yang sentiasa
enjoy ini !!!!!.(makasih)
nasib baiklah kesabaran yuz masih menebal .
kalau TAK ,
dah lama aku tuuuuttttttt ko tahu tak???....hahaahaha :D ,
tak pasal² je yuz membebel plak hari ni...!!!
HAHAHAHA... 
sungguh menjengkelkan .






situasi 3 :

ko, ko, ko......
kenapa ? . mengapa ? .
bila yuz dah susah payah baru nak terhegeh-hegeh 
cari yuz balik ,
merayu sampai tertonggeng-tonggeng ...
sampai meleleh airmata , meleleh hingus ,
 meleleh air liur .
errk (betul ke??!!!)
takpe ADA YUZ KISAH...
janji ko bahagia buat yuz macam ini ....
walau macam mana pun , ko tetap kawan yuz .
psttt . bertapa baiknya aku KAN KAN KAN ???
*sila angguk cepat !!!
bagus !!!:D (poyo suda)
HAHA ...



p/s : yuz harap tak ada la pihak yang terasa sebab.....yuz buat ini cuba nak ingatkan kawan-kawan tentang pentingnya PERSAHABATAN.... wink...winkkk bye...:D

Amacam?? Da Bace?? ok x?? Law Ok,Like Kat Bawah Nie!! ^_^"

No comments: