16 March 2011

:: ApA KeJadAhNya SeMuA Ni ^_^ ::

cokelatyuz5:28 PM
Assalammualaikum..


peace!!!

yuz tengah bengang ni....
seriously bengang!!!! (okay tipu sangat kan) bengang dah habis pun sejak bangun pagi tadi.....
walapun bengang yuz still pegi kerja...
tahu ke tak tahu ni...hehehe...wink... @_@...


Ok2...yuz nak cerita dengan korang nie...
tahu tak malam tadi adalah malam yang paling bodoh untuk diri yuz...
sentap gila...^_^...yuz ni hidup dah la lintang pukang 
macam orang hidup tak ada kaki pun ada...(sedih tak) hahaaha...poyo suda....
 Boleh dikatakan memang pokemon betullah hidup yuz ni.......
Nasib la yuz di lahirkan dalam ISLAM so yuz kena banyak2 bersabar dengan hidup yuz ni....
Macam ni la manusia zaman sekarang....
bila ada masalah or whatever la...bru nak ingat ALLAH S.W.T...(yuz la)...]
oit..yuz dah mula merepek...hehe...@_@...
Kalau korang nak tahu yuz cuma nak bagitahu yuz windu kart seseorang....hahaha...P.O.Y.O.....
Hidup yuz ni ibarat melukut di tepi gantang je....
Pape pun hati yuz besar...
yuz kena telan pahit manis yang aku terima....

(apa kejadahnya semua ni)hahahaa....





Aiyooo... tengok title sendiri rasa nak muntah dalam pocket baju.
 kenapalah terkadang yuz jiwang.
okay sangat prejudis...
bak kata orang putih i miss you tu tapi dia miss yuz ke??? kan? kan? kan? kan ?
baik jawab ya cepat walaupun tersinggung. (sayang korang)...
Bila pikirkan hidup yuz ni kelakar ada, poyo ada, sakit hati ada...
banyak benda yuz kena telan dalam hidup yuz ni....
entahla sampai bila...korang pernah terpikir tak kenapa "A" wujud???
yuz selalu tertanya-tanya kenapa buah rambutan kita tak panggil buah durian ek???
korang tahu tak???sharing2 la...haha...
sowi la kalau korang rasa yuz ni TEROVER plak...
yuz selalu pikir benda yang tak masuk akal la...(nak mati kot) huaaawwwww...
Korang baca entry kart bawah ni yuz nak cita sikit kalau yuz jadi seorang lelaki @- 




*Kalau la yuz boleh jadi seorang lelaki ::

Kalau yuz seorang lelaki, 
yuz terkejut sebab ada tu. mana boleh!!!geli!!!wekkk.....^_^

Kalau yuz seorang lelaki, 
yuz patut ada tujuan hidup...baru hidup dikelilingi perempuan.

Kalau yuz seorang lelaki,
 yuz takkan ikut apa kawan kata. kawan kata, kau pukul dia aku belanja kau iPhone, buat. you suck man!

Kalau yuz seorang lelaki,
 yuz cuba berfikiran matang. Lelaki tak matang act macam orang bodoh.

Kalau yuz seorang lelaki, 
yuz nak belajar pandai pandai. baru boleh jamin kehidupan bila dah ada keluarga sendiri.

Kalau yuz seorang lelaki, 
yuz takkan tinggikan suara yuz bila ada GF lalu lepastu gelak macam suara dia yang paling sedap dekat dunia. sangat sangat disgusting.

Kalau yuz seorang lelaki, 
yuz takkan cakap dekat perempuan "awak ni sombong la" (kalau yuz jadi lelaki la) membuatkan yuz lagi menyampah tahap gaban nak berkawan....tahu tak????

Kalau yuz seorang lelaki, 
yuz takkan cerita gebang...depan cakap lain belakang cakap lain plak..nak dipanggil slut memang padan....(ah jadi perempuan pun takde beza)..hahaha...

Kalau yuz seorang lelaki,
 yuz takkan merempit. bunyi remp motor sekuat apapun taknak...macam orang tak guna.

Kalau yuz seorang lelaki, 
yuz akan berdoa perempuan macam bidadari datang dekat yuz...(poyo2)

Kalau yuz seorang lelaki,
 yuz tak bela ekor...ekor yang dekat rambut tu....apa motif entahla???

Kalau yuz seorang lelaki,
 yuz takkan hina perempuan...bukan ke ko hina spesies bini in future ko juga ?

Kalau yuz seorang lelaki, 
yuz takkan bajet handsome...kalau lalat hinggap atas kepala kan dah malu...

Kalau yuz seorang lelaki,
 yuz takkan download filem lucah letak pula dalam handphone. super duper bodoh dan gila seks.!!!

Kalau yuz seorang lelaki, 
yuz takkan main sabun selalu nanti malam pertama dengan isteri tak puas...sumber dari google... (nak search lah tu kan.)

Kalau yuz seorang lelaki, 
aku takkan berlagak macam Justin Bieber. Nak belanja awek makan pun pinjam jiran, lagi nak beli supra.

Kalau yuz seorang lelaki, 
yuz taknak jadi hot....(hot ke).Nanti ramai perempuan add sebab nak tumpang hot dan dapat title "yuz-couple-dengan-budak-hot". Lepastu drama rebut merebut antara gadis mula....adoi...alaa takut nak dengar ending dia apa jadi. mesti seorang akan mati bunuh diri..haha...pengaruh cerita hindustan.

Kalau yuz seorang lelaki, 
yuz nak jadi yang baik tapi bukan skema...baik skema dengan baik tak skema ada beza....kot....(lu pikir la sendiri)...hehe....

Kalau yuz seorang lelaki, 
yuz takkan merokok sebab nanti mulut busuk bibir busuk jantung busuk. ah seluruh hiduplah busuk!!! (fakta bukan auta OK)

Kalau yuz seorang lelaki, 
yuz takkan tangkap gambar pakai helmet punya visor tinted nampak muka orang depan siap sticker alahai apache la konon.....ini benar benar scary (ye ke) ^_^

Kalau yuz seorang lelaki,
 yuz nak mati kerana ALLAH S.W.T, yuz nak mati kerana selamatkan ibu bapa yuz, yuz nak mati sebab protect isteri yuz @_@


**Kalau yuz seorang lelaki pencinta wanita (kalau la...walaupun yuz tahu yuz tak akan jadi lelaki) yuz setuju dengan semua diatas dan terkecualilah yang pertama. gila kau!!!? macam mana nak ada anak sepuluh nanti???haahahahaha.....



Amacam?? Da Bace?? ok x?? Law Ok,Like Kat Bawah Nie!! ^_^"

7 comments:

sukaduka said...

hg tu mmg gilaaa ponnn....

cokelatyuz said...

aku plak...agk2 la..pnt kot mgrang ayat...hahaha...@_@

Cik Bee~! said...

suke tnye soalan meraban bagai kan..eh,kalo aku lelaki tuh....kopi teh ke ape haaa???hahaha..gud entry deh..:)

Anonymous said...

ko mmg gile~~!!!hahahaaaaaa

cokelatyuz said...

cik bee : arap ko phm mksud di sblik lelaki 2...haahahah...

anonymous said : gile ke???

ziEda said...

haha. kelakar baca blog kamu deh.. :p

cokelatyuz said...

zieda : hehe...thnkz cz join....