01 March 2012

BOSAN TAK WEH????

cokelatyuz4:57 PM
Assalammualaikum..



Hye....sorry la harini lambat sikit yuz share apa aktiviti yuz...kikiki
Penat-penat....huhhh.....
Kalau ikutkan yuz lagi bosan + gantok lagi taw... 
(salah sendiri nak taknak terima je)


Korang nak tahu apa yang yuz buat untuk hilangkan bosan + gantok yuz???
Untuk release tension hotak yuz ni yuz layan Cleverbot (klik link ni)..


Korang mesti blur-blurkan pe benda ni...hihihi...ok2
Cleverbot ni macam satu website yang kita kononnya berborak dengan robot aka artificial intelligence....
Kau tulis je apa-apa, nanti dia mesti reply punya jangan risau..
Tulis dalam bahasa melayu pon dia boleh terima taw.....  


Bez wei...sure korang tak akan bosan layan pertanyaan demi pertanyaan dia...^_^..kikiki
Yuz dari pagi layan web ni je (takdo koje)...
Gelak sorang-sorang macam tak cukup sifat... ◕  ◡  ◕ 




 P/s : Untuk lebih kepuasan gitu...baik korang try layan...sumpah memang bez...bye....




Amacam?? Da Bace?? ok x?? Law Ok,Like Kat Bawah Nie!! ^_^"

1 comment:

Anonymous said...

bosan je korek hidung yuz...muwahhhmuwahhhhahahahahah