09 February 2012

◕‿◕ bila cuti melebihi yang diperlukan~~~

cokelatyuz6:28 PM
Assalammualaikum..

Hye....

 

kenapa yuz seronok sangat ek???
 mana dapat cuti panjang...sape taknak kan...hihhihii....

Nak tahu apa aktiviti yuz cuti ni???
Nak dijadikan cerita adik yuz si kuat merepek ni datang rumah yuz....

Jumaat malam keluar kejap pergi ambik kawan yuz yang tak ingat jalan pulang ke rumah...kikikiki...
Nasib dengan family dia bukan dengan kekasih hati...(jangan marah ek m.cik..^_^)
Sabtu bersamaan 04feb2012 anak cik peah ni konvo....kikikiiki.. (tahniah kin)
Yuz tak sempat pergi...sampai2 PICC dah habis....(sorry kin...bukan salah den.. :( )

kalau korang nak tahu sabtu malam memang planning nak g i-icty tapi bukan dengan anak peah ni...
Disebabkan adik yuz berdating sampai tak hingat dunia
yuz plak sibukkan la diri pergi dengan family ckin..(yang yuz asyik cita pasal anak peah tu!!)

Ok2 yuz taknak membebel banyak jom kita tengok pic plak....
 


kalau korang nak tahu ni la family baru yuz...hihihhihi...



ni plak kembar tak seiras aku...wink..^_^



hello....korang jangan pk bukan2 taw...ni adik yuz...time ni ktorang clebrate besday dia yang ke-18..(happy bsday azriq ^_^)


ni plak syakira....lupa plak nama betul dia...kikiiki.... yuz memang bekepit dengan dia je cz masing2 da pasangan masing2...^_^





Wahh.... penat membebel....banyak lagi pic sebenarnya tapi disebabkan kemalasan melanda ni je la yang dapat yuz share dengan korang....dAAAaaaa....


Amacam?? Da Bace?? ok x?? Law Ok,Like Kat Bawah Nie!! ^_^"

No comments: